ПРИЛОЖЕНИЯ

MobeeSeller е подходящо приложение за всеки модел на работа

EX-VAN ПРОДАЖБИ

или директни продажби

ДОСТАВКИ ПО ОБЕКТИ

след предварително направена поръчка

СЪБИРАНЕ НА ПОРЪЧКИ

без да се извършва физическа продажба

При разносната търговия, използването на мобилни устройства и специално разработен за тях софтуер, който лесно да се интегрира към цялостната система и да отговаря на нуждите на фирмата, е крайно наложително. Mobee Seller е система, която може да бъде адаптирана според вашите специфични нужди.

ЗА MOBEESELLER

MobeeSeller е система, която има за цел да осигури пълно управление на процесите в областта на мобилните продажби.

Проблемите при разносната търговия са в големия обем документи, които се попълват при клиента, за сметка на необходимото внимание към всеки отделен клиент. При наличието на мобилна система дилърът разполага с цялата необходима информация на едно компактно устройство – складови наличности, маршрут, клиенти, отстъпки за всеки конкретен клиент, непогасени задължения на клиентите и др.

Софтуерът за мобилни поръчки и продажби MobeeSeller дава на дилърите повече време да продават, повишава удовлетворението на клиентите, увеличава броя на посетените обекти и намалява цената на труда.

%

ПО-МАЛКО време е нужно на търговските представители за обслужване на един клиент с MobeeSeller

МЕСЕЦА необходими за възвръщане на инвестицията в система за мобилни продажби

%

ПОВЕЧЕ посетени обекти от търговския представител на ден с MobeeSeller

ГОДИНИ MobeeSeller е на пазара, като постоянно се развива и обновява

СОФТУЕР

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Psion248Untitled-2   Клиентът получава актуална информация относно поддържани артикули, цени и количества

Untitled-2   Продажбата протича бързо и дилърът има повече време за клиента

Untitled-2   Елиминират се грешките при калкулиране, избиране на актуална цена, изчисляване на отсъпка или задаване на вече изчерпан артикул

Untitled-2   Обобщаване на дневния труд чрез опцията ‘Справки’

Untitled-2   Работата на дилъра бива наблюдавана и контролирана при желание от мениджмънта

ФИРМИ, КОИТО ИЗПОЛЗВАТ MOBEESELLER:

За да сте убедени, че MobeeSeller е най-подходящото за вас решение, ние ще ви го демонстрираме напълно безплатно. Регистрирайте се сега!

MobeeSeller - форма за запитване

Kато официален партньор на Zebra Technologies за България, Баркод Системи България предлага богата гама от мобилни устройства, предназначени за този тип мобилен бизнес.

Zebra TC55

Мобилните служители се нуждаят от устройство, което да е компактно, леко и удобно и същевременно да покрива всички изисквания на бизнеса. Никой от съществуващите смартфони не отговаря на тези условия. Ето защо Zebra Technologies създаде новия TC55 – мобилен компютър с операционна система Android и всичко необходимо, за да могат служителите да изпълняват ежедневните си задължения

Още…

ZEBRA QLN СЕРИЯ

ebra QLn е трето поколение от най-продаваната серия термодиректни мобилни принтери QL. Серията Zebra QLn се състои от три модела: QLn420, 3-инчовия (79 mm) QLn320, 2-инчовия (51 mm) термодиректен мобилен принтер QLn220. Новите QLn стъпват на успешната платформа на Zebra QL, от които до момента са продадени над 700 000 принтера. QLn са създадени с цел, намаляване на оперативните разходи.

Още…

ZEBRA TC75

TC75 комбинира в себе си функционалностите на бизнес-клас устройство с удобството и интуитивната употреба на смартфон. Той е първият по рода си с операционна система Android, който е пригоден за работа извън четирите стени. TC75 е изключително здрав и пригоден за целодневна работа на открито.

Още…

ZEBRA ZQ500

Новата генерация включва два модела: ZQ510 – за отпечатване на етикети с ширина до 3 инча (72мм) и ZQ520 – за етикети до 4 инча (104 мм). Принтерите Zebra ZQ500 осигуряват изключителна устойчивост и надеждност, дори и в тежки индустриални условия. Те са с компактен дизайн и ниско тегло, но са създадени така, че да понасят ежедневно падане и удари – неминуема част от работата на открито.

Още…

ЗА НАС

Баркод Системи България е българо-великобританска фирма, част от най-голямата група фирми, работещи в областта на Мобилните бизнес информационни системи и Баркод продуктите и технологиите в Централна и Източна Европа – IBCS Group. През последните 20години, предлагаме специализирани решения за повишаване на ефективността на извършване на дейностите в области като:

  • Дистрибуция – разносна търговия (ExVAn), събиране на поръчки (Pre-Sales)
  • Търговски обекти – продажби, управление на наличностите, инвентаризации
  • Складове – автоматизиране на процесите при приемане, разполагане, търсене, събиране на поръчки и експедиция на стока
  • Производство – регистриране и проследяване на движението на суровини и продукти
  • Транспорт и логистика – проследяване на движението и сортиране на пратки.

ЗА КОНТАКТИ

Баркод Системи България ООД

Офис София:
ул. Неделчо Бончев №41, ет. 3
02/973 0075

info@barcodes.bg

Баркод Системи България ООД

Офис Варна:
ул. Поп Димитър 5, ет. 1
052/572 600

info@barcodes.bg