ПРИЛОЖЕНИЯ

MobeeSeller е подходящо приложение за всеки модел на работа

EX-VAN ПРОДАЖБИ

или директни продажби

ДОСТАВКИ ПО ОБЕКТИ

след предварително направена поръчка

СЪБИРАНЕ НА ПОРЪЧКИ

без да се извършва физическа продажба

При разносната търговия, изключително важно е използването на мобилни устройства и специално разработен софтуер, който да се интегрира към ERP системата и да отговаря на индивидуалните нужди. Mobee Seller е софтуер, който позволява да бъде адаптиран към специфичните работни дейности на всяка компания.

ЗА MOBEESELLER

MobeeSeller е система, която има за цел да осигури пълно управление на процесите в областта на мобилните продажби.

Основен проблем при разносната търговия е големият обем документи, които се попълват на място при клиента, за сметка на необходимото внимание към всеки отделен клиент. При наличието на мобилна система, дилърът разполага с цялата необходима информация на едно компактно устройство – складови наличности, маршрут, клиенти, отстъпки за всеки конкретен клиент, непогасени задължения на клиентите и др.

Софтуерът за мобилни поръчки и продажби MobeeSeller дава на дилърите повече време да продават, повишава удовлетворението на клиентите, увеличава броя на посетените обекти и намалява цената на труда.

%

ПО-МАЛКО време е нужно на търговските представители за обслужване на един клиент с MobeeSeller

МЕСЕЦА необходими за възвръщане на инвестицията в система за мобилни продажби

%

ПОВЕЧЕ посетени обекти от търговския представител на ден с MobeeSeller

ГОДИНИ MobeeSeller е на пазара, като постоянно се развива и обновява

СОФТУЕР

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Psion248Untitled-2   Клиентът получава актуална информация относно поддържани артикули, цени и количества

Untitled-2   Осъществяват се бързи продажби и по този начин дилърът има повече време за клиента

Untitled-2   Елиминират се грешките при калкулиране, избиране на актуална цена, изчисляване на отсъпка или задаване на вече изчерпан артикул

Untitled-2   Възможност за обобщаване на изпълнените задачи чрез опцията ‘Справки’

Untitled-2   Работата на дилъра бива наблюдавана и контролирана при желание от мениджмънта

ФИРМИ, КОИТО ИЗПОЛЗВАТ MOBEESELLER:

За да сте убедени, че MobeeSeller е най-подходящото за вас решение, ние ще ви го демонстрираме напълно безплатно. Регистрирайте се сега!

MobeeSeller - форма за запитване

Premier Partner Solution

Kато официален партньор на Zebra Technologies за България, Баркод Системи България предлага богата гама от мобилни устройства, предназначени за този тип мобилен бизнес.

 

 

TC58 мобилен компютър

ZEBRA TC58

TC58 са мобилни компютри от серията TC5x, които се отличават с по-добра производителност. Вградените сензорни технологии разширяват възможностите за работа с устройствата, като правят възможен по-бързия достъп до информация, по-надеждно извършване на плащания и автоматично оразмеряване на пратки само с едно единствено заснемане.

Още…

ZQ300 мобилен етикетен принтер

ZEBRA ZQ300

Създадени по технологията на принтерите от серията iMZ, ZQ300 са принтери за баркод етикети, които позволяват да се осъществяват продажби от всяка точка на магазина. Този модел принтери притежават единственото по рода си Bluetooth приложение за отдалечено управление, разработено от Zebra, което предоставя на потребителите видимост в реално време и дистанционно управление на всички етикетни принтери ZQ300.

Още…

Мобилен компютър TC77

ZEBRA TC77

Създадени на базата на изключително успешната серия TC70, мобилните бизнес компютри TC77 с Android са едни от най-здравите устройства в своя клас. Те осигуряват познатото усещане при работа с потребителски смартфон, като едновременно с това са проектирани да издържат и в най-тежките индустриални условия. TC77 са оборудвани с нова платформа, предлагаща повече възможности от всяко друго устройство в този клас.

Още…

Мобилен принтер от серията ZQ600

ZEBRA ZQ600

Мобилните етикетни принтери от серията ZQ600 предлагат всички функции, необходими за увеличаване на производителността и подобряване на клиентското обслужване. Служителите имат възможност да отпечатват всичко, от етикети за стелажи до касови бележки, навсякъде и по всяко време. Серията ZQ600 от Zebra са изключително подходящи за области като търговия на дребно, производство, транспорт и логистика и пр.

Още…

ЗА НАС

Баркод Системи България е българо-великобританска фирма, част от най-голямата група фирми, работещи в областта на Мобилните бизнес информационни системи и Баркод продуктите и технологиите в Централна и Източна Европа – IBCS Group. През последните 20години, предлагаме специализирани решения за повишаване на ефективността на извършване на дейностите в области като:

  • Дистрибуция – разносна търговия (ExVAn), събиране на поръчки (Pre-Sales)
  • Търговски обекти – продажби, управление на наличностите, инвентаризации
  • Складове – автоматизиране на процесите при приемане, разполагане, търсене, събиране на поръчки и експедиция на стока
  • Производство – регистриране и проследяване на движението на суровини и продукти
  • Транспорт и логистика – проследяване на движението и сортиране на пратки.

ЗА КОНТАКТИ

Баркод Системи България ООД

Офис София:
ул. Неделчо Бончев №41, ет. 3
02/973 0075

info@barcodes.bg

Баркод Системи България ООД

Офис Варна:
ул. Поп Димитър 5, ет. 1
052/572 600

info@barcodes.bg